Om oss

Vi översätter mursten, fönsterpartier och gräsmattor till digitala modeller. Vi berikar dem med data, så att de blir intelligenta och själva vet hur de ska underhållas. Därför säger vi att vi får byggnaderna att tala.

Drift och underhåll på det säkra, enkla och genomskinliga sättet

Vi skapar en röst som inte har funnits tidigare

Levande byggnader taler. Du handlar.

Tänk dig att din bil inte talade om för dig när det var dags att tanka. Så har det varit med byggnader i många år. Du har löpande varit tvungen att bedöma när och i vilken omfattning en byggnad behövde underhåll. Det är en långsam och resurskrävande process. Men det är slut med det nu.

Vi lägger till intelligens till drift och underhåll av byggnader. Det gör vi genom att digitalisera byggnaderna och underhålla data i en databas som är integrerad i dina datasystem.

På så sätt ger vi dig överblick, så att du sparar tid och pengar och kan göra långsiktiga planer som håller.

Digitalisering resulterade i stora besparingar för FællesBo

Efter över åtta år med digitala kvantiteter från eseebase har FællesBo i Herning uppnått imponerande stora besparingar – ekonomiskt och resursmässigt.På avflyttningar kommer den årliga besparingen i dag upp i mer än 50 %. I år går FællesBo vidare med digitalisering av ännu ett område: Utvändiga fasader

Så skapar vi intelligenta byggnader

DET SÄKRA

Tillhandahållande av data

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på data. Våra användare ska vara helt säkra på att data är korrekt registrerade och användbara.

DET ENKLA

Organisation av data

Vi gör det komplexa enkelt när vi systematiserar data, samlar information i meningsfulla kategorier och skapar sammanhang tvärs över data.

DET GENOMSKINLIGA

Användning av data

Att arbeta med data ska vara lätt. Vi skapar genomskinlighet genom att göra data tillgängliga i en form som är meningsfull för den enskilda användaren.

+280 mnkr.

kroner vores kunder sparer årligt

+135

eksperter på området

+9 mnkr.

m2 digitaliserade fram till i dag

+30 års

erfarenhet av bostadsadministration

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare till vårt team.

Kan det vara dig vi söker?